Ticket packages

Gornja Šumetlica, Croatia
22-25 Jun 2023

Ulaznica- Jednodnevna - Brgljez

€48

  • Jednodnevna ulaznica. One day ticket. 48€ Možda baš želite, ili iz nekih drugih razloga ne možete više od samo poviriti, i samo na jedan dan se družiti s nama. Ili pak bi voljeli biti dijelom nekih određenih radionica, te poslušati isključivo neke glazbene događaje. Ako je tako, za vas smo kreirali mogućnost da kupite ulaznicu koja će vam omogućiti da nam se na taj određeni dan pridružite i na taj način ipak pridonesete našoj priči, a sebi priuštite jedan prekrasan dan u prirodi sa mnoštvom zanimljivih ljudi i događanja.
Buy

"Hranilica"- Breakfast&Lunch; + Raw Snacks

€66

  • Za sve vas koji ne želite puno misliti o hrani pripremili smo poseban paket ulaznica kojima si osiguravate bogate veganske i vegetarijanske doručke & ručke za koje će se pobrinuti team iskusnih kuhara. Osim ta dva glavna obroka, ekipa specijalizirana za izradu "raw food" zalogaja će kroz cijeli dan izbacivati svoje fine i ultra zdrave specijalitete kao što su različiti pesto namazi, smoothies, sviježe cijeđeni sokovi, energetske kuglice, voćoledi, salate te ostale kreativne i slasne kreacije našeg tima sirovojelaca.
Buy

Ulaznica - Festivalska 2. Faza - Šojka

€129

  • Ulaznica vrijedi za sva četiri dana festivalskog programa. U cijenu ulaznice je uključeno kampiranje, cijeli glazbeni program tokom festivala, kao i sve radionice! ***Napomena: Ako objedujete sa nama, obavezno kliknuti na ulaznicu "Hranilica"!
Buy

Ulaznice (1/2) -Djeca 13-16 god. - Crvendać (1.)

€50

  • Half ticket for Kids (13yo -16yo) Tko rano rani, dvije sreće grabi! Ukoliko kao roditelj dolazite sami sa djetetom ili više njih od 13 pa do navršenih 16 godina života, tada vas molimo da kliknete na ovu ulaznicu. Po jednom djetetu plaćate vrijednost od samo pola ulaznice. Također, ovu ulaznicu uzimate za svako dodatno dijete (13-16 g.) na prethodno kupljenu obiteljsku (2+2) ulaznicu. ***Napomena: Ako objedujete sa nama, obavezno kliknuti na ulaznicu "Hranilica"! Za sva dodatna pojašnjenja obratite nam se putem maila ili telefonski.
Buy

Ulaznica- Jato Lasta- Gradimo Novi Svijet

€33

  • Extra Support Ticket! 100% of the amount of this ticket goes to the development of common infrastructure and tools of existing and future residents of the village of Gornja Šumetlica! If you wanna share extra support , buy as much tickets as you wish. Together we are building a more beautiful world that we know is possible! Sudjelovanjem na festivalu "Nova Zora" pomažeš lokalnu zajednicu jer 30 % od iznosa svake ulaznice ulažemo u revitalizaciju sela Gornja Šumetlica. Ove ulaznice kupuješ ako dodatno želiš pomoći i ubrzati kreaciju nove zajednice i društva koje će počivati na vrijednostima regeneracije okoliša, brige za ljude i pravedne raspodjele resursa. 100% od iznosa ove ulaznice ide u razvoj zajedničke infrastrukture i alata postojećih i budućih žitelja Sela Gornja Šumetlica! Zajedno gradimo ljepši svijet za koji znamo da je moguć !
Buy